Scouting Erasmus Logo

Scouting Erasmus Oosterhout

Nieuws

Bezoek de webshop

Sponsor een plank en krijg veel dank!

Zoals je wellicht al hebt gelezen zijn wij druk bezig met het financieren van de verbouwing van ons Groepshuis. We hebben al heel erg veel gespaard en ook hebben we een subsidie bij de gemeente bemachtigd. Maar helaas is er nog steeds een gat van €65.000 - in de begroting. Pas als dat geld verzameld is kunnen we beginnne met het opknappen van ons gebouw. 

Daarom hebben we een online winkel gestart! Je kunt wel zeggen dat we een soort van bouwmarkt zijn geworden. We verkopen namelijk planken, schroeven, wc-potten, raamkozijnen, deursloten en isolatiepanelen. Gaaf hé? 

Het mooiste is nog dat je geen verzendkosten betaald. Het zit namelijk zo, de producten die je koopt ontvang je niet echt. De producten die je koopt worden gebruikt voor de verbouwing van ons scoutinggebouw. Als je dus een plank koopt voor € 5,- betaal je dus wel dit bedrag maar krijg je geen plank thuisgestuurd. Met dit bedrag sponsor je Scouting Erasmus om het nieuwe Groepshuis te realiseren. 

Bij bestellingen boven de €250,- zetten we graag je naam of bedrijfsnaam op het sponsorbord. Ook hebben we voorbedrijven een digitale sponsorkit beschikbaar waarmee je kunt laten zien dat je Scouting Erasmus een warm hart toedraagt.

Ben je er klaar voor om een held te worden? Bekijk HIER wat we in de aanbieding hebben! 

Extra foto's