Homepagina Sint in Oosterhout

Bezoek de Sint

Helaas kan Sinterklaas dit jaar geen bezoekjes brengen bij de mensen thuis in verband met Coronavirus. Om het toch mogelijk te maken de Sint te bezoeken draaien we het dit jaar om: De Sint nodigt jullie uit om bij hem op bezoek te komen, op één van de unieke locaties van Sinterklaas!

Bezoek de Sint bijvoorbeeld in zijn Stamkroeg (Café Oud Brabant), zijn Pakhuis vol met cadeautjes of in het Speelgoedmuseum. Ben je een sportieveling? Dan kun je ook samen met de Pieten je uitleven in de sporthal, meer een dierenvriend? Bezoek de Sint dan op zijn kinderboerderij (Kinderboerderij het MEK). De Sint stelt ook zijn huiskamers in Den Hout en Oosteind open voor bezoek en je kunt ook terecht bij de Pietenschool (Paulo Freire) of het Theater van de Sint (Theater de Schellenboom)

Een bezoek bij de Sint duurt 15 minuten. In deze tijd kan de Sint ongeveer 3 kinderen de gewenste aandacht geven. Wil je liever een bezoek van 30 minuten? Boek dan twee bezoeken achter elkaar. Na het boeken ontvang je een factuur met de link naar een formulier. Via dit formulier ontvangt de Sint graag de gewenste informatie voor in zijn Grote Boek.

In verband met Coronavirus ontvangt de Sint dit jaar maximaal 3 volwassenen en 5 kinderen per bezoek. Volwassenen die niet uit 1 huishouden komen dienen ten alle tijden 1,5m afstand van elkaar te houden. In verband met de maatregelen vragen we iedereen om de richtlijnen van het RIVM aan te houden. Deze vind je op de website van het RIVM.

Maak hier een afspraak met de Sint!

Sint en zijn Pieten